Следвайте Гласове в Лидерът на Демократична България Христо Иванов заподозря, че

...
Следвайте Гласове в Лидерът на Демократична България Христо Иванов заподозря, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Акцията срещу Нексо цели да попречи на ДБ да вземе мандата

Следвайте " Гласове " в 
Лидерът на " Демократична България " Христо Иванов заподозря, че акцията против криптобанката " Нексо " има за цел да попречи на групировката да получи мандата и да сформира държавно управление.

" Целта на акцията с " Нексо " беше мощно да намалее вероятността третият мандат да пристигна в " Демократична България ". Защо тъкмо в този миг стартира тази шумна пиар акция - в четвъртък, таман преди да бъде оповестено на кого ще бъде даден третия мандат? Знаят, че ние ще употребим третия мандат, с цел да решим казуса с прокуратурата. Изкушението да бъде избавен редови войник Гешев е доста огромно - като стане неловко за президента и за останалите политически сили да поддържат нашия дневен ред за промяна на прокуратурата ", съобщи по Дарик радио водачът на Демократична България.
Съпредседателят на Демократична България за следващ път съобщи, че в случай че групировката му получи третия мандат, няма да го осъществя, без да има консенсус за конституционна смяна на прокуратурата. " Затова някои са заинтригувани да не се стига до наш мандат ", акцентира той.
Разследването на " Нексо " обаче е освен на българската прокуратура, само че и на органите на реда в Съединени американски щати и Германия, поради интернационалната география на осъществените финансови закононарушения.

По мотив дарените суми от по 20 000 за акцията на Демократична България от няколко чиновници на разследваната " Нексо ", водачът на " Да, България " сподели, че партията му не бяга от отговорите, които дължи, само че че даренията за нея са от чиновници на " Нексо " като физически лица и те са декларирани. Той обаче е безапелационен, че партиите, освен у нас, а и на всички места по света нямат потенциал да проверяват и вършат връзки сред донорите, с цел да схванат дали някой различен не стои зад обещано подаяние. И прикани да се върне пълноценното обществено финансиране на партиите, с цел да могат умерено да правят активността си и да не зависят от други източници.
" Решението на правоохранителните органи, по кое време афишират нещо при сензитивен политически миг не са почтени и не са инцидентни, изключително в България ", сподели Иванов.
Той обаче предизвести, че с изключение на, че политиците в този момент още веднъж ще се намажат с тиня и пера, би трябвало да се внимава доста за ИТ бизнеса. Защото, по думите му, хората на " Нексо " у нас са работили в някакъв развоен център и са се грижили за софтуерното обезпечаване на бизнес, който се развива в Америка и те нямат никаква отговорност за това, което се случва там. Но хиляди други като тях от ИТ бранша са стратегически запас за нашето богатство, тъй като заплащат налози и осигуровки тук, те са действително вложители и в случай че се изнесат от страната, ще понесем големи вреди, разяснява Христо Иванов.
" Разбира се, който е нарушил закона, в случай че е в България - в България, в случай че е в Америка - в Америка, да си понесе отговорността, само че всички останали си вършат проектите за живот и не трябва да ги гоним от родината ", сподели Иванов.
Другото изискване, съгласно Иванов, за реализацията на кабинет на Демократична България с третия мандат е той да се употребява от поддръжката на Политическа партия. Защото това ще е все някаква количествена гаранция за пробутване на избрани политики, доколкото двете обединения сумарно ще имат най-голяма тежест в този фрагментиран парламент.

Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
14 Яну 2023185613 Яну 2023333112 Яну 2023489711 Яну 2023976311 Яну 2023668911 Яну 20231421КоментариВиктор14 Яну 2023 18:08ч.
Виж го ти безсрамник, за мандати мисли...мравояде мисли по какъв начин да връщаш парите дето си взел от фараона Тренчев и Нестинар Ананиев, дето ще ви направи всички нестинари, да ходите по жерава боси!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ей мравояд14 Яну 2023 20:08ч.
Що крадеш от американците, не те ли е позор! Правителство желал да прави, тоя ще ни ошушка по бързо и от измамниците!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сссссссссссссс14 Яну 2023 18:15ч.
Цялата партия на Демократична България скочи на Полша: Вие не зачитате евроатлантическите полезности! Вие сте се заклели да сте европейци с евро, а не със злоти! Приемете еврото, с цел да не закараме войната в домовете ви - заканиха се най-ционистката сащническа партия на сащниците в България! Прокарващите сащническите лъгъбътъ извращения в България се употребяват с протекцията на сащническото посолство, за което получават тлъски възнаграждения от сащническите нпо-та на цру на сащ! Дори през вчерашния ден излезе информация, че Нексо е щедът спонсор на Директива за птиците за пробутване на сащническите ползи в България! Не на последно място - от Демократична България шушукат, че би трябвало да бъде неразрешено християнството, тъй като е съветско и би трябвало да заменят християнството с лъгъбътъ извращенията на сащ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сащисаните не си сортират марионетките много-много,14 Яну 2023 18:22ч.
но очевидно и на тях им е пристигнало до гуша да устоят политически некадърници. Едва ли ще реализиран друго обаче с изключение на да ги заменят с други некадърници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати пфу14 Яну 2023 23:51ч.
по-скоро, тия дето избират такива като Ристьо или ПростоКиро от краварска страна очеизвадно също не стават за нищо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати mathur14 Яну 2023 18:23ч.
Ма тоя глупак правилно ли си мисли,че ще направи държавно управление???
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И тоя не го слуша главата14 Яну 2023 19:02ч.
Гладен грантояд мандат сънува.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГлавЪта с каскета14 Яну 2023 19:18ч.
дето си го нахлупил, ти пречи най-вече родоотстъпкито майчин! Това е ясно и за настойниците ти. Изключителен наглец. Вън от нашата България!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Sion14 Яну 2023 19:19ч.
Ристо Гранта се готви с 20 некъпаняци в Събранието да взима властта..Да се смее ли човек, да плаче ли? В същото време се пробва да ни убеди, че 5 патки на ниски длъжността в пирамидата решили " непринудено " да дарят по 20 000 лева и това изобщо не е скица сред Демократична България и шефовете на пирамидата..
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Политсексолог14 Яну 2023 19:20ч.
А къде е жужевидната женералка от Разгаард????
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати tarlufu14 Яну 2023 19:51ч.
Ма, правилно Ристю наподобява некъпан от година. Такъв омачкан, като да е излязъл от под юргана. Оня конграчюлейшън най-малко си лъскаше чепиците, а тоз с тип на клошар. Пуснете го в пералнята бе.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мравоядчо14 Яну 2023 20:00ч.
Виктор Папазов: През пролетта ще усетим първите резултати на идния стопански срив на Европейски Съюз Поглед Инфо https://www.youtube.com/watch?v=HjCHNkpf0BU Виктор Папазов: Във финансовия концлагер и вода няма да си купим, в случай че не съблюдаваме разпоредбите им Поглед Инфо https://www.youtube.com/watch?v=HjCHNkpf0BU
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX14 Яну 2023 20:10ч.
АХАХАХАХА - ристьо, персонално бай даньо ли ти пречи или основният прокурор на Ню Йорк?!? Завиждат ти ристьо, завиждат ти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наблюдател14 Яну 2023 20:19ч.
Радев го изрече: „ С министри като Кирил Петков и Асен Василев страната няма да е същата, а ще бъде по-добра “.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ристю е американски агент14 Яну 2023 20:35ч.
ристьооо, американски отпадък и изменник, в случай че не получиш мандат, заминаваш на фронта, родоизменник!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Анонимен робот14 Яну 2023 20:35ч.
Да, и на квазимодо огледалото му пречи!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хах14 Яну 2023 20:39ч.
американски шпионино, ристьо, акцията " нексо " беше направена от твоите евроатлантически прители и сътрудници - гейсащ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Белла, чао14 Яну 2023 20:47ч.
Този Квазимодо не разбра ли, че тъкмо приятелите му от Съединени американски щати го прецакват? Те са си такива, нямат безконечни другари, единствено ползи. Нищо персонално, само че Ристю към този момент не им би трябвало. Явно са ни приготвили някой различен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пешо14 Яну 2023 20:51ч.
Тая маймуна е по-отвратителна и от банкянския. Идва и да го разчекна и отново да не ми олекне. Мръсен непрокопсаник, низък. Дано ориста ти отреди изключителни премеждия, на теб и цялото ти семейство. Негодяй!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре14 Яну 2023 20:56ч.
Изпратете на тоя отпадък малко носни кърпи, че като постоянно вади сополи около тях и гениални съждения.Боклука му с отпадък. До стената вид " чаушеску ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати forsvaret14 Яну 2023 21:17ч.
Разгледайте фотографията... това са очичките на глиган когато го сгащят в дерето и той стои в драките и единствено гледа уплашено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не стреляйте по пианиста Ристю.14 Яну 2023 21:30ч.
Той към този момент е отстрелян. Сега пробват черния фрак на идващия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати саа14 Яну 2023 22:11ч.
този е за панделата
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Така е,14 Яну 2023 22:31ч.
на Ристю му пречи с изключение на Иван Гешев и американската прокуратура. Като накиснаха Д.Пеевски по Магнитски беше добре, само че в този момент....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Иван14 Яну 2023 23:00ч.
Не може да се отхвърли, че Б. Борисов го натакова с 200! Ето какво съобщи: Осем “американски каскета ” дружно с National Crime Agency на Англия мятат тиня по " Промяната "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вуйчето14 Яну 2023 23:08ч.
Когато пропада един политик наподобява по този начин - нелепи финтове за тежки обвинявания.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати пфу14 Яну 2023 23:46ч.
и защо ти е тоя мандат бе, Ристю,? Нито ти, нито Тиквоча прогнил ще се занимавате с проблемите на българския народ.Като вземеш мандата, ще ни занимавате единствено са с потребностите на фашистката Укрия и кокиновия и казус и нищо друго! Изчезвай бе,мухльо! Едни медициски хеликоптери не може да купите, желал мандат!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дедо15 Яну 2023 7:40ч.
Ама на тоз кой му е споделил, че ще му дадат мандата? Кой му е втълпил, че ще може да сформира държавно управление? Май Буци го е омагьосал и е почнал да се вижда и Министерство на правосъдието даже... А Танас Гнома вице и министър на кво? Министерство на интригите ли ще прави?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023285911 Яну 202384311 Яну 202365528 Дек 2022881
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР